Rakennuspalvelut ”avaimet käteen” periaatteella - Visilla
  • Rakenna unelmiesi talo
  • Suunnitelmat
  • Maanrakennustyöt
  • Perustukset
  • Talopaketin pystytys
  • Ulkoapäin valmis
  • Sisärakennustyöt
  • Pihatyöt

Hirsitalojen
rakentaminen
Suomessa

1 kerros 246 m2
Haluatko Karamba rakentaa itsellesi ja perheellesi talon helposti ja vaivattomasti? Huolella suunniteltu talonrakennusprojekti tuottaa onnistumisia monella tavalla. Meiltä saat sinua miellyttävän lopputuloksen. Tarvittaessa autamme sinua hoitamaan kaikki lupa-asiat kuntoon. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty! Kun etsit tunnollista rakentajaa - ota yhteyttä meihin!
2 kerros 154 m2
Joskus käy niin, että suunnitteluvaiheessa hyvältä vaikuttanut Casumo ratkaisu ei tunnukaan rakennusvaiheessa sopivalta. Tai saitko uuden, paremman idean? Ei hätää! Meillä toteutus elää toiveidesi mukaan.

Talon perustusten rakentaminen alkaa tontin
raivauksella ja maatöillä, johon kuuluu mm. puiden ja pintamaan poisto netti kasino tulevien rakennusten alta. Tässä rakennusprojektin vaiheessa määritetään myös rakennusten sijainti ja korko, tuodaan LVIS -liittymät talon sisälle valmiiksi ja asennetaan sähkökeskus.

Perustukset tehdään yleensä sorapatjan päälle.
Anturan valun jälkeen muurataan sokkeli, tehdään sisäpuoliset täyttö- ja tiivistyöt ja asennetaan radonputket. Perustusten rakentamisen jälkeen tehdään ulkopuoliset täyttötyöt, asennetaan salaojaputket, kaivot sekä routaeristeet.

Talopaketti toimitetaan tontille sovittuna ajankohtana ja sovitun sisältöisenä. Meillä on monen vuoden kokemus eri valmistajien talopakettien asentamisesta ja me annamme työllemme aina 100% takuun.

Pystytyksen jälkeen talon ulkopuoli on valmis,
pohjustettu sekä maalattu kahteen kertaan haluamaasi sävyyn. Katemateriaali, ikkunat, ovet, sadevesirännit sekä kattoturvatuotteet ovat asennettuna määräysten mukaisesti. Tässä rakennusvaiheessa ovat asennettuna myös ikkuna- ja ovenpellit.

Tässä talonrakennusvaiheessa rakennetaan ja valetaan lattiat, tehdään suurin osa LVIS-töistä, asennetaan tasoitetaan, pohjustetaan sekä maalataan väliseinät. Sisäkatto koolataan sekä paneloidaan, asennetaan väliovet sekä tehdään kosteiden tilojen vedeneristystyöt.
Tässä on lueteltuna vain pieni osa tehtäviä töitä. Kuten huomaat, tekemistä riittää ja monet työt on hyvä jättää osaavien ammattilaisten käsiin!

Onneksi olkoon, unelmiesi talo on valmis! Huomasitko,
miten helppo sen toteutus oli yrityksemme avulla.
Vain soitto meille ja me tulemme ja teemme myös pihastasi kauniin! Meidän kauttamme saat niin maisema- kuin puutarhasuunnittelunkin.